ZB-in-Daniel-big-[open][1]

Serie-4 Basis:

Het bijbelboek Daniël maakt verleden, heden en toekomst doorzichtig. Wij mogen zien hoe de opkomst en val van verschillende koninkrijken, afhangt van hun trouw of ontrouw aan God. Het historisch proces bevindt zich nu echter in de slotfase en wij mogen de ontplooiing zien van Gods verlossingsplan, met als ontknoping de totale uitroeiing van zonde en de oprichting van Gods eeuwig koninkrijk. Mede door de 144.000 wordt Gods plan volledig geopenbaard. Deze serie omvat een diepgaande vers voor vers studie, waarbij voorkennis van ZIJN Boodschap in de Openbaring een vereiste is.

Serie-4 Verdieping 1 - "Het ontsluiten en ontzegelen van de verborgenheden!":

In de afgelopen decennia zijn tal van fundamenten verwaarloosd, waardoor de tegenwoordige waarheid niet meer inzichtelijk kon worden gemaakt. (Jes. 58:12) De 144.000 kunnen deze kennis opnieuw verkrijgen, door de oude paden van de Millerieten pioniers uit de Filadelfia gemeente te betreden. (Jes. 6:16) Hierin vindt ook de 1843 Chart zijn oorsprong. Belangrijke fundamenten zoals: de twee gramschappen, de heiligdomsleer en de laatste profetieen komen uitgebreid aan de orde. (Dan. 11:40-45) Wanneer deze waarheden van Gods Heilsplan weer worden aangenomen en verkondigd, kan het Verlossingsplan spoedig tot een afsluiting komen. 

Advies; Voor het bekijken van deze serie wordt aanbevolen de eerste drie basis-series en eventueel De Bijbel en ZIJN Boodschap te zien, waardoor u de presentaties beter zult kunnen begrijpen. Ook is het boekenadvies aan te bevelen zie onderstaande slide.

Hieronder vindt u een boekenadvies, om de boeken te bestellen kunt u op de afbeelding klikken. 

De grote strijd Bijbelcommentaar-2nd-ed[1] twee_babylons[1]

De Grote Strijd   (hard kaft)

Bijbelkommentaren (hard kaft)

Meer advies hieronder; 

De geschiedenis van de Sabbat Daniel en de Openbaringen-de Ligne De_zondag_komt[1]

De geschiedenis van de Sabbat

Daniel en Openbaring

De zondag komt

ZB_in_Daniel_small
ZIJN Boodschap in Daniel

Klik op de afbeelding om dit artikel in de Webwinkel te bestellen